Voiceover Professional is de meest gemakkelijke en overzichtelijke manier om jouw audio-visuele productie van een professionele voiceover te voorzien. Kies simpelweg een native spreker uit de vele beschikbare talen via het online bestelsysteem. En in slechts een paar klikken bestel je een overtuigende stem voor je bedrijfsfilm, presentatie, documentaire, commercial, event of narrowcasting.

Regel je complete voiceover project online

Luister naar onze ervaren stemacteurs en kies de voiceover in de tone of voice die perfect aansluit bij jouw productie.
Voer je tekst in en gebruik de handige ‘comments’ tool om de stemacteur extra informatie mee te geven. Vervolgens selecteer je de gewenste levertijd en je ziet direct het geldende tarief voor de voiceover opname. Na het versturen van je opdracht ontvang de opgenomen en professioneel gemasterde voiceover file binnen de aangegeven levertijd via een download link. Via je account kun je de voortgang van het project volgen. Daar kun je ook altijd je vorige voiceover producties terugvinden. Zo heb je altijd een online overzicht van al je voiceover opnames binnen handbereik.

 

voiceover professional website - online voices

Bespaar op de kosten van je voiceover, maar niet op de kwaliteit!

Voiceover Professional gebruikers willen vakwerk, zonder in te leveren op kwaliteit. Met Voiceover Professional bespaar je gegarandeerd op de kosten van de voiceover opname, maar werk je toch met ervaren stemacteurs en vakbekwame audio professionals. Hierdoor ben je verzekerd van een voiceover opname die voldoet aan de hoogst haalbare professionele standaard. Het is daarom niet verwonderlijk dat online voiceovers opnames de eerste keus zijn van zowel grote multinationals als het midden- en kleinbedrijf in binnen- en buitenland.

Beheer je online productie met professionele ondersteuning

Geen offertes, luister simpelweg naar de online stemmen, kies een stem, en zie direct wat het tarief voor de voiceover opname is. Dat is slechts een van de gemakken van het gebruik van Voiceover Professional. Maar gemak is niet alles. Het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bestelsysteem wordt ondersteund door de ervaren geluidsprofessionals van Studio Make. Studio Make is al decennia een toonaangevende internationale geluidsstudio, met een enorme hoeveelheid ervaring in audio post-productie voor multimedia producties.

Maak gebruik van jarenlange audio ervaring

Met Voiceover Professional maak je gebruik van de kennis van zeer ervaren audio professionals. Dit staat garant voor een uiterst efficiënte en doelgerichte productie van je voiceover project waarbij je kunt vertrouwen op deskundig advies en ondersteuning. Onze toegewijde audio professionals en stemacteurs leggen hun hart en ziel in de kwaliteit van jouw bedrijfsfilm, documentaire, commercial, event of narrowcasting. Wil je meer weten? Bel of mail ons gewoon even, of bekijk alvast de tutorial hieronder.