Meebewegen

De 1,5 meter samenleving blijft de komende tijd de realiteit van de dag. Hoe graag we ook weer naar de oude situatie terug zouden willen keren heeft het geen zin om daarover te blijven nadenken en piekeren. We kunnen beter nadenken over hoe we een en ander kunnen vormgeven in de nieuwe situatie en ons daarop aanpassen: meebewegen met de huidige omstandigheden.

source connect

Gelukkig kan de huidige technologie ons daar goed bij helpen, en hebben wij daar ook al de nodige ervaring mee. Zo ook bij stemopnames. Veel stemopnames worden tegenwoordig al vanuit thuisstudio’s van de voiceovers gedaan. Met de juiste aansturing, briefing en een goede controle op inhoud, kwaliteit en de juiste mastering zorgen wij ervoor dat we al een heel aantal jaar kwalitatief hoogstaande voiceovers voor relatief lage budgetten kunnen realiseren via de digitale snelweg.

Studio opnames

voice recording studio make

Bij sommige opdrachten wil je toch nét even die extra stap zetten. Denk aan een landelijke TV commercial waar je net wat meer de puntjes op de ‘i’ wil zetten, of dat script waar zoveel extra lading in zit waar regie heel precies komt om de boodschap goed over te brengen. Daar adviseren we eigenlijk altijd een studio-opname voor, waar je als klant bij kunt zitten om regie te voeren en jouw wensen meteen terug te horen in een creatieve sessie samen met de voiceover, jouw klant en de technicus. De kosten daarvoor liggen uiteraard iets hoger omdat je te maken hebt met het afstemmen en inplannen van meerdere agenda’s, studiotijd, reiskosten etc.

Gelukkig zijn onze studio’s ruim genoeg ingericht en kunnen we opnames met maximaal 2 aanwezigen van de klant realiseren terwijl we de 1,5 meter waarborgen. Bij meer aanwezigen kunnen we dat niet meer waarborgen, maar zijn er gelukkig andere alternatieven waar we dezelfde flexibiliteit kunnen bieden als een studio-opname.

Source Connect

Onze studio’s zijn namelijk al geruime tijd uitgerust met Source Connect waarmee we met de meeste voiceovers makkelijk live op afstand op kunnen nemen terwijl jij als klant vanachter je laptop mee kunt luisteren, beoordelen en regisseren. Gevoelsmatig is het net alsof je bij ons in de studio bent, alleen moet je wel zelf voor de lekker koffie zorgen. 😉

Omdat je bij deze optie ook met het afstemmen en inplannen van meerdere agenda’s zit, een stukje extra techniek en de studiotijd komen deze kosten ook iets hoger uit dan een reguliere online opname, maar dan heb je wel dezelfde flexibiliteit als een studio-opname.